Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd

Köpa myggfälla

köpa myggfälla

Myggfällor att köpa

Vi på Skadedjursfri är en Internetbaserad butik som både säljer och hjälper till med vad som behövs göras för att bekämpa och förhindra att skadedjur och ohyra inkräktar på din fastighet. Vi har många bra alternativ, däribland spray och myggfälla som man kan köpa. Vi har funnits sedan 2005 och var de första i Sverige med konceptet att kunna lösa dessa problem på egen hand – utan att behöva anlita ett saneringsföretag. Vi har flest produkter inom vår bransch i Norden och bland dessa produkter finner du fällor, klister, lockbeten, skrämselläten samt en och annan myggfälla.

Myggor finns överallt på jorden och har lätt till förökning; beroende på art och klimat kan olika arter föröka sig och leva i området i fråga. En del arter är främst irriterande moment till sommarkvällarna, men andra arter är smittbärare av sjukdomar. På grund av detta är det bra att införskaffa produkter som kan skona dig från stick, eller åtminstone kraftigt minimera dem.

Tips på myggfällor

Att köpa en myggfälla är ingen ovanlighet i svenska hem, då vi har så otroligt mycket mygg i delar av landet. Vi har ett brett utbud av dessa:

 • Mosquito Magnet: myggfångare med ett täckningsområde på 4000 m2. Passar mindre trädgårdar och uteplatser

 • Octenol: kapsel som hjälper din fälla att fånga så mycket mygg som möjligt. Du fångar fler än vad som kläcks och på så sätt bryts populationen i närområdet ned

 • ThermaCELL: portabelt myggskydd som passar överallt – obegränsade användningsområden

 • MotFluga: bästsäljande nät som håller myggorna ute

 • Elektrisk flug- och myggsmällare: elektrisk batteridriven smällare med galler som tar död på myggorna

 • Radar Dos P: ren naturspray som bekämpar myggor och andra flygande insekter

 • Schas! Fästing & Mygg: bredspektrum repellent mot alla typer av myggor

 • Amplecta AMT100: optimal och miljövänlig myggfälla för en yta upp till 1500 m2. Lockar till sig myggorna genom koldioxid, mjölksyra, octanol, UV-ljus, värme och svart färg

 • Myrr Spray: behändig och långtidsverkande spray som bekämpar myggorna

 • Raid insektsspray: denna spray som har blivit utsedd till bäst i test är behändig och dödar alla myggor i sin väg

 • Autan Protection Plus myggspray: en spray som sprayas direkt på huden i syfte att motverka myggor

Varför köpa myggfälla hos Skadedjursfri?

Vi på skadedjursfri ser främst till att du själv ska klara av arbetet och ha rätt produkter för att både förhindra och bekämpa myggor och andra skadedjur samt ohyror. Vi har därför ett extremt brett sortiment, så du ska kunna använda den produkt som bäst lämpar sig för ditt problem och dina preferenser. Vi svarar även gärna på frågor och hjälper dig i processen – detta gör vi på många olika språk för allas möjlighet till hjälp. Vi erbjuder våra kunder 30 dagars öppet köp, två års garanti på produkterna och väldigt bra priser. De kunder vi har varierar från allt mellan industrier, restauranger, kommuner, lantbruk och självklart privatpersoner. Likaså varierar kundernas behov; folk behöver köpa allt från en myggfälla till en mullvadsfälla och problemen kan vara både utomhus som inomhus.