Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd


Musfälla Smart-Kill WIFI (115032)

Elektrisk Musfälla

Victor® Elektriska musfälla med WiFi-uppkoppling dödar upp till 100 möss på en uppsättning batterier. 4 st. AA-batterier.

Koppla upp fällan till din smarta telefon och koppla av – fällan skickar en notifiering till din mobil vid fångst. Med appen får du en översikt över husets alla fällor med fångst- och batteristatus – den perfekta lösningen för dig som placerat ut många fällor på olika platser.

Fällan använder avancerad teknik för att känna av när en mus gått in i den och levererar därefter en kraftfull stöt som dödar snabbt utan onödigt lidande. Fällans utformning förhindrar att mössen rymmer och du slipper att hantera gift eller andra kemikalier – så fällan kan placeras var som helst inomhus. Vid fångst är fällan enkel att tömma och du behöver varken se eller röra den döda musen. Allt du behöver för att komma igång är den elektriska fällan, ett aktivt WiFi-nätverk, samt en smarttelefon med gratisappen från Victor. Appen hittar du på App Store och på Google Play.

Dödar upp till 100 möss per uppsättning batterier Få en notifiering i mobilen vid fångst Snabbt och enkelt att komma igång Mössen dör snabbt och humant Du slipper se och röra den döda musen. Fri från gift och kemikalier För inomhusbruk

i lager
795,00 kr