Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd


Nattaro Safe (NR1)

Förebygg ett vägglusangrepp effektivt med Nattaro Safe.

Med Nattaro Safe kan du effektivt förhindra ett vägglusangrepp framförallt i sängen.

OBS! En förpackning på 30m räcker till ca 4 sängar.

Produkten är långtidsverkande, funktionell och lätt att använda. Den aktiva substansen i vägglustejpen är giftfri och ofarlig för människor och husdjur. Nattaro Safe ger omedelbar effekt och samtliga stadier av skadeinsekten dör efter att de passerat igenom tejpen. Tejpen kan sitta uppe i 12 månader innan den behöver bytas ut, och den lämnar inga spår mot underlaget.

Så fungerar Nattaro Safe®

Nattaro Safe kommer på en rulle som en tejp och består av en vikt papperskonstruktion med självhäftande baksida och dess insida är täckt av ett tunt lager kiselgur. Det sistnämnda är ett naturmedel som absorberar vägglusens skyddande vaxlager vilket resulterar i att skadeinsekterna torkar ut och dör. Genom sin konstruktion skapar Nattaro Safe en miljö som är attraktiv för vägglöss – en mörk och trång papptunnel med många ställen att gömma sig på.

Vägglöss kan inte utveckla resistens mot kiselgur, vilket är en fördel jämfört med kemiska bekämpningsmedel. Nattaro Safe är en patenterad produkt. Den utvecklas och tillverkas i Sverige.

Användningsområden

Nattaro Safe kan fästas på sängar, väggar, under soffor och liknande platser där man misstänker vägglusangrepp.

Produkten är enkelt att montera och fäster på målade ytor, trä, tyg, heltäckningsmattor, kakel och andra slitstarka underlag.

i lager
1 045,00 kr