Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd


Pavarotta Bird L (017)

En universell fågelskrämma med unika egenskaper. Den kombinerar ultraljud och inspelade läten av varnings- flykt- och ångestskrik. Detta gör den speciellt lämplig på platser där man har stora problem med t ex måsar, duvor kråkfåglar, sparvar, starar och andra besvärande fåglar. Vi har bland annat sålt många skrämmor till uteserveringar av olika slag där man har haft stora problem med fåglar som tar mat från borden, från gäster eller ur papperskorgarna.

Det finns många olika inställningsmöjligheter med tex slumpvisa ljud, valbara intervaller, valbara fågelläten mm. I de tysta intervallerna mellan fågelljud ljuder ultraljudet. Det är mycket otrevligt för fåglarna men normalt inte hörbart av människor. Skrämman är utrustad med en fotocell som känner av ljus/mörker. Man kan ställa in när man vill att skrämman skall verka: 24 tim/Dag/Natt. Man kan även koppla in skrämman med en timer i vägguttaget.
Denna skrämma passar bra på hotell, restauranger, uteserveringar, parker, bensinstationer, korvkiosker, hamburgerserveringar, bensinstationer och ställen där man arbetar med olika födoämnen. Passar även fiskodlingar och inom jordbruket.

i lager
8 700,00 kr 7 700,00 kr

Rekommenderade tillval