Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd


Skadedjurskontakt 200 (1689)

Kvalitétsprodukt från engelska Procter - sedan 10 år

Vi har sålt och provat alla modeller mellan himmel och jord under 6 år och länge haft ögonen på denna serie - nu är den här för att stanna!

Denna är en av våra mindre avvisare, mycket effektiv mot möss och råttor. Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

  • Täckyta: cirka 200 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Vi har sålt och provat alla modeller under himmel och jord under 6 år och länge haft ögonen på denna - nu är den här för att stanna!

Denna avvisare är utrustad med två funktioner

  1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger in i inte väggar eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut.
  2. Två elektromagnetiska inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen.

Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden föra att transportera och sända signaler, inne i väggar och i takutrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar. 

Klicka här för: mer information om ultraljud och elektromagnetiska pulser och hur det fungerar

Storlek

Längd: 160 mm 
Bredd: 89 mm 
Djup: 93 mm

Täckyta: cirka 200 m²

Alltid 2 års garanti hos oss!

i lager
699,00 kr