Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd

Ta bort silverfiskar med bekämpning

Ta bort silverfiskar med bekämpning

Vi hjälper dig att ta bort silverfiskar

Har du problem med silverfiskar som du vill få bort? Med hjälp av oss på Skadedjursfri.se. – en internetbaserad butik resurs och butik – kan du ta bort silverfiskar och andra skadedjur med effektiva medel.

Vi erbjuder produkter och resurser online för att enkelt bli av med skadedjur som silverfiskar samt insekter. Att drabbas av ohyra som dessa är inte fullt ovanligt, men kan vara mycket besvärliga att bli av med. Med hjälp av rätt information och bra produkter kan du snabbt bli kvitt oönskade skadedjur.

På Skadedjursfri.se är vi professionella skadedjursbekämpare som är stolta över att vara den nätbutik som kan erbjuda det största sortimentet inom vår bransch –i hela Norden.

Om silverfiskar

En silverfisk, eller nattsmyg som det också kallas, är en snabb och vinglös insekt som är skygg för ljuset, vilket innebär att den oftast tar sig fram i hemmet under nattetid.

Den kännetecknas av att den rör sig snabbt och smidigt som att den simmar fram - därav namnet silverfisk, vilket också har att göra med artens färg. Det finns ungefär 450 arter av silverfisk och när den väl tagit sig in i huset kan den orsaka stora problem.

Om du drabbats av silverfiskar i hemmet är det därför av högsta vikt att snabbt få bort dem med en fälla.

Silverfiskar lever av kolhydrater såsom till exempel stärkelse och socker, som i tapetklister, vilket är en förklaring till varför de trivs i hemmen.

Bekämpning av silverfiskar

Att gästas av silverfiskar är inte en trevlig upplevelse, men som tur är finns det idag flera effektiva sätt att bli av med dem.

En av de vanligaste hjälpmedlen för att bekämpa silverfiskar är att använda fälla. Fällans avger feromoner, vilket är ämnen som hannarna lockas av vid parning. När de kommer fram finns inga honor där och de fastnar i fällan. Syftet är alltså att förhindra förökningen.

Hos oss hittar du även andra produkter som bekämpar silverfiskar och fungerar som ett ett perfekt komplement till fällan och fungerar i förebyggande syfte:

  • Myrr Spray: Behändig handspray som är långtidsverkande och enkel att använda.

  • Myrdosa: En dosa som placeras ut och som innehåller socker, vilket lockar till sig silverfiskarna. I dosan finns ett gift som tar död på silverfiskarna.

  • Radar Dos: En lufttrycksdriven spray som direkt sprutas på insekterna eller deras gömställen. Det torkar på några minuter och är helt ofarligt för människor, men fungerar effektivt på skadedjur.

Beställ bekämpning för silverfiskar

Vi erbjuder alltid snabba och trygga leveranser direkt hem till dig och hjälper såväl privatpersoner som yrkesmässiga användare.

Med hjälp av produkter från oss är det inga problem att bli av med silverfiskar och undrar du något är det bara att kontakta vår kundservice.


Välkommen!